Header

Crisismanagement

Ieder bedrijf kan te maken krijgen met een crisis situatie waarbij het verrassingselement snel overslaat naar een hoge mate van onzekerheid. Voor het optimaal zaken doen is een bedreiging voor (een deel) van de organisatie onwenselijk. Door de korte beslistijden die tijdens een crisis van toepassing zijn worden ad hoc beslissingen genomen die veelal een suboptimalisatie betekenen met gevolgen voor andere onderdelen binnen de organisatie. Toch moet de situatie vlot getrokken worden en juist op deze momenten zijn onze crisismanagers op hun sterkst.

Onze aanpak kenmerkt zich door de ontstane noodsituatie als separaat project aan te pakken. Hierdoor wordt het mogelijk om de overige bedrijfsonderdelen normaal te laten functioneren en wordt een bedrijfsbrede chaos voorkomen. Een crisis kan een acuut financieringsprobleem zijn, maar ook een grote klant die uit onvrede dreigt weg te gaan komen wij met regelmaat tegen. Daarnaast zijn er nog diverse andere scenario's te bedenken die een crisis veroorzaken. Gemeenschappelijke eigenschap van al deze vormen is dat wij de uitdaging aangaan om de situatie te normaliseren en gezond weer over te dragen aan onze opdrachtgever.

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »

Management Consultancy

Door het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij maken knelpunten.. Lees verder �