Header

Migratiemanagement

De migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.

Om te voorkomen dat de voorspelde 'tegenslag' na het in productie nemen van het nieuwe systeem leidt tot crisisoverleg moet de gemigreerde data volledig en betrouwbaar zijn. Door onze kennis van diverse systemen en migratieproblematiek zijn we in staat een strategisch plan op te stellen waarbij een hoge kwaliteit van gemigreerde data gegarandeerd is.

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »

Archiveringsmanagement

ArchiveringsmanagementOnze ervaring is dat in veel bedrijven het beheer van de (ERP) softwareomgeving frequent op de agenda verschijnt. Het onderwerp begint meestal met de vraag 'waarom archiveren?'. Wij zien dit meer als antwoord op de vraag 'hoe te archiveren'.. Lees verder »

Management Consultancy

Door het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij maken knelpunten.. Lees verder �