Header

Zekerheid

Als potentiële opdrachtgever ben je op zoek naar zekerheid. De zekerheid dat de ingehuurde leverancier wel degelijk de kennis en kunde heeft om het project uit te voeren. Immers als de kennis binnen de eigen organisatie voorhanden is dan zou er geen noodzaak zijn om in te huren.

Wij beseffen het verkrijgen van dit vertrouwen maar al te goed en zullen dit vertrouwen nooit beschamen. Wij managen het verwachtingspatroon van onze opdrachtgevers en communiceren dat in een zo vroeg mogelijk stadium. Dit voorkomt dat een project stuurloos iedere budget- en tijdslijn overschrijdt. In ieder geval kunnen onze opdrachtgevers er zeker van zijn dat wij nog nooit 'de weg kwijt geraakt zijn' in de talloze projecten die wij intussen afgerond hebben.

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »

Management Consultancy

Door het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij maken knelpunten.. Lees verder �