Header

Vliegtuigindustrie

Binnen de vliegtuigindustrie wordt al lange tijd gewerkt aan de ontwikkeling van grotere en snellere vliegtuigen. Sinds een aantal jaren wordt naast het vervoer van A naar B ook het imago 'verantwoord maatschappelijk ondernemen' van belang. 

De keten van vliegtuigonderdelen producerende bedrijven kreeg een opleving door de concurrentieslag tussen Boeing en Airbus. Daarnaast is het JSF programma uitgerold waarbij grote orders binnengehaald zijn door diverse toeleveranciers. De onderdelenproductie van gestandaardiseerde programma's zijn deels uitbesteed naar 'lage lonen' landen met een ontwikkeltraject vanuit West-Europese landen.

Het onderhoud door servicebedrijven zal in de toekomst een ontwikkeling doormaken. Door de ontwikkeling van nieuwe modellen vliegtuigen en de staat van de huidige vliegtuigen zullen vliegtuigproducenten behoefte krijgen aan capaciteit voor het onderhoud van 'out of production' modellen. Een goed voorbeeld zijn de (op dit moment) 700 toestellen van Fokker die nog in bedrijf zijn. Door stabiliteit in de beschikbaarheid van onderdelen en het monteren/vervangen daarvan wordt de levensduur van een toestel aanzienlijk verlengt. 

Onze management consultants kunnen productie en service organisaties ondersteunen tijdens het 'migreren' naar de meest efficiënte manier van werken. Door opgedane kennis van internationale processen en onze integrale aanpak van efficiënt en effectief werken kunnen wij organisaties binnen de vliegtuigbranche optimaal adviseren. Onze consultants kunnen logistieke en financiële modellen in de vorm van organisatie advies aandragen om niet alleen specialistisch te zijn maar de toonaangevende specialist te zijn. Een bedrijf waar de klant op kan rekenen en zeker in de luchtvaart is dat een belangrijke waarde.

Management consultancy

Management consultancyDoor het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij.. Lees verder »

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »