Header

Interim-management

Onze interim-management competentie omvat de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te vernieuwen. De werkzaamheden van onze interim-managers vinden altijd plaats in een dynamische omgeving waar wij ingezet worden als tijdelijke managementoplossing. Onze opdrachtgevers geven ons vaak de taak om zowel de werkzaamheden binnen onze lijnverantwoordelijkheid als ook de aangrenzende werkzaamheden optimaal in te richten. De uiteindelijke oplossing die wij aan onze opdrachtgevers leveren is waarborging van de continuïteit van het eigen management.

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »

Archiveringsmanagement

ArchiveringsmanagementOnze ervaring is dat in veel bedrijven het beheer van de (ERP) softwareomgeving frequent op de agenda verschijnt. Het onderwerp begint meestal met de vraag 'waarom archiveren?'. Wij zien dit meer als antwoord op de vraag 'hoe te archiveren'.. Lees verder »

Management Consultancy

Door het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij maken knelpunten.. Lees verder �