Header

Automotive

De automotive sector heeft een turbulente periode achter de rug. Naast teruglopende uitgaven van consumenten en bedrijven aan vervoersmiddelen is er ook twijfel of de industrie wel produceert wat de markt wil hebben. Automotive producenten zijn de laatste jaren geconsolideerd waarbij 'gezonde' en 'minder gezonde' onderdelen onder één dak geplaatst werden. De huidige ontwikkeling voorziet in een ontrafeling van deze structuren waarbij de gezonde onderdelen worden verkocht. Wat rest aan 'merken' wordt met overheidssteun in de lucht gehouden.

Naast de kosten van gebruik en onderhoud van het vervoermiddel gaat ook het imago een steeds belangrijkere rol spelen. Niet alleen de door overheden opgelegde milieu eisen dwingen autoproducenten tot innovatieve oplossingen ook steeds meer consumenten (en bedrijven) worden liever niet gezien als vervuiler. Deze ontwikkeling overstijgt het niveau van personenauto's en is sterk terug te vinden in bussen en in vrachtwagens.

Onze management consultants zijn in staat om een nieuwe organisatiemodel vorm te geven en de daarbij behorende processen zo op elkaar af te stemmen dat er een 'lean' organisatie ontstaat. Deze organisatie zal naast een sterke klantgerichtheid ook de verkoop stimuleren. Het is tijd voor een meer dan actieve samenwerking tussen producenten, importeurs en dealers. Wij kunnen onze automotive opdrachtgevers kansen laten benutten door onder andere onze kennis en ervaring op het gebied van de volledige supply chain.

Management consultancy

Management consultancyDoor het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij.. Lees verder »

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »