Header

Daadkracht

Wij ervaren problematiek die wij met onze opdrachtgevers bespreken als een gemeenschappelijke opdracht om verbeteringen te realiseren. De projecten waar wij voor gevraagd worden kennen vaak één of meerdere complexe vraagstukken.

Om dit op te lossen is een gedegen plan van aanpak benodigd wat realistisch is en waar niet zonder meer van afgeweken kan worden. Wij managen deze strikte projectuitvoering niet alleen voor ons zelf en de projectorganisatie maar ook voor de overige leveranciers in het project. Onze consultants en managers zullen het uiterste uit zichzelf halen ten behoeve van een meer dan goed projectresultaat.

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »

Management Consultancy

Door het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij maken knelpunten.. Lees verder �