Header

Contact

Wilt u dat wij contact met u opnemen of ontvangt u graag meer informatie, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Een mail sturen naar info@odcm.eu kan ook. Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer +31 15 36 94 863.

 

Naam *  
E-mail *  
Vraag *  
 
 
   

Outdoor Consultancy & Management B.V. is een sociaal en sportief betrokken bedrijf. Naast sponsoring ondersteunen wij onder meer stichting 'CliniClowns' en stichting 'Opkikker', omdat wij vinden dat deze stichtingen uitzonderlijk werk verrichten voor de maatschappij.

 

Voor meer informatie over onze trainings- en projectlocatie kunt u de site van onze opleidingspartner Studiehuis Delft raadplegen. Zie voor het adres van de studieruimte www.studiehuisdelft.nl.

Management consultancy

Management consultancyDoor het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij.. Lees verder »

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »