Header

Van concept tot realisatie

De aard van onze opdrachten verschilt aanzienlijk. Het kan gaan om het vlottrekken van een vastgelopen situatie, de selectie van een nieuwe softwareoplossing, de aansturing van complexe programma’s, maar ook strategieontwikkeling en innovatie. We leveren daadkracht aan organisaties die zware verandertrajecten willen realiseren.

Het succes van een verandertraject is afhankelijk van de aanpak. Onze veranderprojecten kenmerking zich door een strategische plan van aanpak waar tijdens de uitvoering niet zonder meer concessies aan gedaan wordt.

Bijvoorbeeld een pakketselectie begint altijd met een blauwdruk met procesbeschrijvingen. Deze blauwdruk is een praktisch toepasbaar document dat na de pakketselectie ook tijdens de implementatie een rol speelt. Na de oplevering van de blauwdruk ligt het 'bestek' klaar om leveranciers te briefen en uiteindelijk een pakket te selecteren. Na het selecteren van het juiste pakket volgt de implementatie. Ook hierbij spelen wij een rol en wel die van projectmanager en kwaliteitsmanager. Er is immers met de opdrachtgever en pakketleverancier afgesproken dat wat in de blauwdruk beschreven staat ook daadwerkelijk opgeleverd gaat worden. Tot slot ondersteunen we de opdrachtgever tijdens de eerste periode waarin met het nieuwe pakket gewerkt wordt en geven we aanbevelingen voor toekomstige kansen voor het bedrijf.

Het is onze ervaring, en die van onze opdrachtgevers dat door het maken van de juiste keuze in een softwareoplossing, deze binnen de tijd en budget geïmplementeerd kan worden en dat ook de gestelde verbeterdoelen behaald worden.

Management consultancy

Management consultancyDoor het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij.. Lees verder »

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »