Header

Management consultancy

Door het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen.

Wij maken knelpunten zichtbaar om ze daarna op te knippen en terug te brengen naar oplosbare eenheden. Op deze manier maken onze klanten het veranderingsproces bewust mee met als resultaat een goede acceptatie van de nieuwe werkwijze of nieuwe organisatiestructuur. Wij werken in elk verandertraject zeer nauw samen met onze opdrachtgever. Wij zijn van mening dat een verandering van organisatiestructuur of werkwijze begint bij de mensen die er in of die er mee werken.

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »

Archiveringsmanagement

ArchiveringsmanagementOnze ervaring is dat in veel bedrijven het beheer van de (ERP) softwareomgeving frequent op de agenda verschijnt. Het onderwerp begint meestal met de vraag 'waarom archiveren?'. Wij zien dit meer als antwoord op de vraag 'hoe te archiveren'.. Lees verder »

Projectmanagement

Wij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »