Header

Werken als partner voor odcm.eu

Outdoor Consultancy & Management levert kwalitatief hoogwaardige managementdiensten aan veel bedrijven in uiteenlopende sectoren. Zo divers als onze projecten zijn, zijn ook onze opdrachtgevers. Dit loopt van multinationals tot het groter MKB.

Wij maken het geregeld mee dat onze opdrachtgevers ons vragen een specialistisch vraagstuk op te lossen. Niet alle specialistische expertise hebben we in huis en dat is ook niet ons streven. In overleg met opdrachtgevers zetten wij 'derden' in om uiteindelijk het project als één geheel aan te pakken en naar tevredenheid op te leveren. Dat houdt in dat wij continue op zoek zijn naar specialisten die 'niche' kennis hebben die binnen onze opdrachten voorkomt. Of je specialisatie bijvoorbeeld het berekenen van een 'return on investment' binnen een veranderingsproject is, of dat je deskundige bent op het gebied van certificaatuitgifte, wij komen graag met je in contact.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en spreken de projecten in het projectoverzicht je aan? Dan kun je het onderstaande contactformulier invullen waarna wij je zullen benaderen voor een nadere kennismaking.

Naam *  
E-mail *  
Vraag *  
 
 
   

Management consultancy

Management consultancyDoor het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij.. Lees verder »

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »