Header

Werken bij odcm.eu

Outdoor Consultancy & Management levert kwalitatief hoogwaardige managementdiensten aan veel bedrijven in uiteenlopende sectoren. Als je bij ons komt werken zal je in staat moeten zijn om sparring partner te zijn van het management van multinationals, maar ook mee kunnen denken met de problematiek van grote MKB bedrijven.

Opdrachten die je uit gaat voeren zijn heel divers, maar altijd van het grootste belang voor de marktpositie van de opdrachtgever. Dit houdt in dat je in vergelijking tot concollega's altijd op topniveau moet presteren. Als je ambitieniveau aanzienlijk hoger ligt dan een leuke baan in een leuke omgeving zien onze opdrachtgevers je graag als hun adviseur en zien wij je graag als onze nieuwe collega.   

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en spreken de projecten in het projectoverzicht je aan? Dan kun je het onderstaande contactformulier invullen waarna wij je zullen benaderen voor een nadere kennismaking.

Naam *  
E-mail *  
Vraag *  
 
 
   

Management consultancy

Management consultancyDoor het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij.. Lees verder »

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »