Header

Universiteiten & hogescholen

Met name universiteiten, op de voet gevolgd door hogescholen hebben te maken met diverse vormen van 'ondernemerschap'.

Onderzoeksprojecten, innovaties en participaties maken dat er binnen universiteiten een grote behoefte is aan bedrijfseconomisch werken. Dit mag echter niet ten koste gaan van de creatieve manier van denken die de basis vormt voor de successen van menig universiteit.

Binnen hogescholen is van een soortgelijke ontwikkeling sprake. De marktgerichte aanpak en de integratie die met het bedrijfsleven tot stand moet komen geeft voldoende mogelijkheden om succesvol en innovatief projecten af te ronden.

Naast de bedrijfseconomische aspecten kenmerken universiteiten zich door de grote hoeveelheden transacties die verwerkt worden. Niet alleen de aantallen zijn te vergelijken met de 'large accounts' in het bedrijfsleven ook de bedragen liegen er niet om. Deze combinatie leent zich bij uitstek voor een nauwkeurige studie tot optimalisatie van dit soort organisaties.

Onze management consultants en projectmanagers zijn de ideale sparring partner als het gaat om het uitvoeren van projecten bij universiteiten en hogescholen. Waarom? Omdat cultuur en werkwijze intussen bekend is, en dat gecombineerd met hun overige ervaring zorgt er voor dat projecten binnen tijd en budget afgerond worden.

Management consultancy

Management consultancyDoor het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij.. Lees verder »

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »