Header

Transport & logistieke dienstverlening

De sector transport en logistieke dienstverlening is de afgelopen tijd behoorlijk in beweging geweest. Naast een groot aantal overnames en fusies hebben zijn bedrijven geïnvesteerd in nieuwe product/marktcombinaties. Binnen het transport is het overslag en opslag toegenomen in sommige gevallen aangevuld met assemblage tot eindproducten. Daarnaast zijn transporteurs meer aandacht gaan geven aan de ritplanning met als doel het benutten van maximale capaciteit.

Binnen de logistieke dienstverleners heeft een consolidatie plaatsgevonden waardoor de omvang en aantallen fors toegenomen zijn. Om met het bestaande team hetzelfde of meer werk om te zetten is een passende softwareoplossing noodzakelijk. Echter het 'bos' dat WMS heet is nog niet zo eenvoudig door de bomen te zien. 

Onze toegevoegde waarde voor transportbedrijven en logistieke dienstverleners zit niet alleen in de kennis van deze branche. Wij brengen expertise mee van andere branches die perfect toe te passen zijn binnen de sector transport en logistiek. Dit komt tot uiting in onze aanpak van een organisatieadvies en procesverbetering waarin vanuit een productie invalshoek naar de uitoefening van het bedrijf gekeken wordt.

Door deze aanpak bij bijvoorbeeld een TMS en/of WMS selectie door middel van een blauwdrukproces krijgt het management van de onderneming inzicht in product/markt combinaties waar geld in verdient wordt en waar de opbrengst onder het kostenniveau blijft. Na procesverbeteringen kunnen wij als kwaliteitsmanager een juiste keuze voor een softwareoplossing ondersteunen. Vervolgens kunnen onze projectmanagers er voor zorgen dat deze softwareoplossing conform afspraak geïmplementeerd wordt. Het resultaat is een flexibele organisatie die klaar is voor een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering.

Management consultancy

Management consultancyDoor het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij.. Lees verder »

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »