Header

Overheid & semi-overheid

Veel overheidsorganisaties werken hard aan de verbetering van de klanttevredenheid maar lopen hierbij nogal eens tegen praktische problemen aan. Zo geeft overheidsbeleid aan dat de klant centraal staat, maar de praktijk wijst uit dat dit niet altijd zo eenvoudig te realiseren blijkt.

Er is geen duidelijke definitie van 'de burger' en toch moet regelgeving toegespitst zijn op deze groep. Daar komt bij dat lager overheden wet- en regelgeving dienen te volgen die centraal bepaald zijn. Ervaring in deze dynamische wereld leert dat besluitvorming dan niet een ABC-tje mag en kan zijn.

Onze management consultants en projectmanagers voeling zich prima op hun gemak als het gaat om dilemma's zoals 'klant centraal in een dynamische omgeving'. Vooral als de dynamisch omgeving betekent dat er meerdere stakeholders zijn begint de zakelijk-creatieve motor te draaien. De (semi-)overheid als opdrachtgever kenmerkt zich door de wil om het doel te bereiken. Echter de aanpak koste wat het kost is niet van toepassing. Wij weten dat er meerdere wegen zijn die naar Brussel leiden en zullen altijd met bruikbare alternatieven komen. De door de opdrachtgever gestelde doelen realiseren wij door centraal en decentraal overleg met alle betrokken partijen.    

Naast het 'klant centraal' thema kennen wij nog diverse andere projecten bij (semi-)overheden. Het verbeteren van de (administratieve) communicatie tussen de overheidslagen onderling, maar ook het digitaliseren van de communicatie met leveranciers zijn projecten die vanaf een bepaalde strategie ten uitvoer gebracht moeten worden. Tot slot krijgen de archiveringsprojecten binnen de overheid een toenemende aandacht. Niet alleen archivering van documenten, maar ook van digitale gegevens die ooit in zelf gebouwde (verouderde) systemen is ondergebracht. Ook voor dit soort projecten bent u bij ons aan het goede adres.

Management consultancy

Management consultancyDoor het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij.. Lees verder »

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »