Header

Kennis & kunde

Opdrachtgevers kiezen ons op basis van een groot aantal criteria. Allereerst gaat het om kennis van de uit te voeren opdracht, maar daarnaast speelt ook marktexpertise een grote rol. Wij worden steeds vaker gekozen vanwege de veelzijdigheid aan marktkennis die onze consultants en managers opgedaan hebben.

Oplossingen zijn namelijk niet branchegebonden, oplossingen zijn probleemgebonden en dat is nu waar wij ons bij uitstek kunnen laten gelden. Wij hebben kennis van de oplossingen bij het probleem, en de kunde om deze oplossingen binnen de bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers door te voeren.

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »

Management Consultancy

Door het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij maken knelpunten.. Lees verder �