Header

Communicatie- & reclamebureaus

Het lijkt al weer jaren geleden dat het effect van communicatie alleen gemeten kon worden door het doen van een marktonderzoek. Nog steeds is dit een beproefd middel om effecten en veranderingen te meten. Echter er is geen branche ter wereld die zo'n verandering heeft meegemaakt in de manier waarop naar ‘het resultaat’ gekeken werd. Het kijkcijfer bepaalt.

 

Met de intrede van het digitale tijdperk en de nieuwe communicatiemiddelen zijn accenten veranderd. Voorheen kon niet gemeten worden na hoeveel zinnen een brochure in de krantenbak ging, nu kan dat wel. Dus niet alleen het medium is veranderd ook de manier waarop de kwaliteitsmeting (of beter nog kwantiteitsmeting) gedaan kan worden is aangepast.

 

De verschaling binnen de branche biedt nieuwe kansen. Zo zijn er kantoren met meer medewerkers, maar tegelijkertijd ook een sterke aanwas van specialistische freelancers. De verschaling is in de hand gewerkt door de ‘vraagkant’ in de markt, niet in de laatste plaats door de Europese aanbestedingen. Hoe nu om te gaan met deze op zich uiteenlopende mix van grootheden?

  

Om de perfecte dienstverlening aan de klant te presenteren is een sterk projectgestuurd organisatiemodel met een hoge mate van flexibiliteit noodzakelijk. Onze aanpak is gericht op het bepalen van het meest optimale bedrijfsmodel aangevuld met taken, verantwoordelijkheden en rapportage lijnen. Wij kunnen communicatie- en reclamebureaus inrichten met behoud van flexibiliteit en toch het projectmatig werken ondersteunen. De effectiviteit van werken zal uiteindelijk ondersteund worden door de bij het bedrijf passende softwareoplossing. 

Management consultancy

Management consultancyDoor het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij.. Lees verder »

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »