Header

Business consultancy

Het inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is één van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale samenwerking. Deze samenwerking komt tot stand door kennis en kunde van de klant en de ruime ervaring in veranderingsprocessen en marktkennis van onze business consultants. Door het realiseren van deze kruisbestuiving wordt zowel de interne als externe visie belicht.

Onze business consultants zullen samen met de opdrachtgever doordringen tot de essentie van de strategische doelstellingen om te komen tot het gewenste resultaat.

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Archiveringsmanagement

ArchiveringsmanagementOnze ervaring is dat in veel bedrijven het beheer van de (ERP) softwareomgeving frequent op de agenda verschijnt. Het onderwerp begint meestal met de vraag 'waarom archiveren?'. Wij zien dit meer als antwoord op de vraag 'hoe te archiveren'.. Lees verder »

Management Consultancy

Door het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij maken knelpunten.. Lees verder �