Header

Bouw- & constructiewerk

Opdrachtgevers voor bouwprojecten hebben steeds sterker de voorkeur voor een 'turnkey' concept, alles onder één dak. Voor de opdrachtgever een geruststellende gedachte bij een financieel gezonde totaalaanbieder. Voor de bouwfirma in kwestie vereist de uitvoering van zo'n project een behoorlijk hoge mate van risicomanagement.

Financieel gezond zijn en gezond blijven kan alleen door projecten verantwoord te calculeren en uit te voeren. Het risicomanagement is daarbij van groot belang. Dit gaat niet alleen om levering van materialen, maar ook de aansturing van onderaannemers en de verwerking van 'nieuwe' producten.

De bouwsector staat de komende jaren voor grote uitdagingen. Duurzaam bouwen, meer aandacht voor veiligheid, gebruik van nieuwe materialen (waardoor het bouwen of installeren complexer is geworden) en energiebesparend bouwen. Alsof het niet genoeg is wordt het dienstenpakket van de vooruitstrevende bouwonderneming uitgebreid met het beheer van het vastgoed, regulier onderhoud door middel van contracten of het management is verantwoordelijk voor de gehele exploitatie. Kortom de palen op het speelveld zijn verschoven tot ver buiten de lijnen van het gebruikelijke veld.

Om invulling te geven aan de nieuwe organisatie en de daarbij behorende processen kunnen onze management consultants een voortrekkersrol spelen. Daarnaast staan wij garant voor een juiste uitvoering en wordt de organisatie uitgebouwd met de noodzakelijke onderdelen die de moderne bouwonderneming voor de komende jaren op topniveau laat functioneren. Door ons onderwerpen zoals risicomanagement, fiscale verplichting, ketenintegratie en optimalisatie van processen op te laten pakken, krijgt het management binnen de bouwonderneming tijd voor de uitvoering van de 'turnkey' projecten.

Management consultancy

Management consultancyDoor het analyseren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen bij onze klanten en door het aanpakken van probleemgebieden zijn onze opdrachtgevers in staat een leidende positie in hun marktsegment te behouden of verder uit te bouwen. Wij.. Lees verder »

Projectmanagement

ProjectmanagementWij managen voor onze opdrachtgevers diverse soorten van projecten. Onze brede kennis van ERP, TMS, WMS en CRM oplossingen en de kunde deze succesvol te implementeren maakt dat opdrachtgevers graag ons de kar laten trekken. Naast de 'standaard'.. Lees verder »

Interim-management

Interim-managementOnze interim-management competentie dekt de algehele bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers op zowel strategische, tactisch als operationeel niveau. Wij nemen tijdelijk lijnverantwoordelijkheid om de klant in staat te stellen de eigen organisatie te.. Lees verder »

Migratiemanagement

MigratiemanagementDe migratie van operationele data naar een andere of nieuwe (ERP) softwareoplossing vergt een, voor het succes van het project, goed management. Wij realiseren migraties voor onze opdrachtgevers op basis van onze, in de praktijk bewezen strategie.. Lees verder »

Business consultancy

Business consultancyHet inzichtelijk maken van kritische succesfactoren voor een bedrijf en dat vertalen naar sturingsinformatie in de vorm van managementrapportage is ��n van onze kernactiviteiten. Om dit te realiseren bouwen we aan een optimale.. Lees verder »