Header

Projecten

ERP implementatie kalkzandsteen fabrikant
Na de keuze van Axapta als ERP oplossing moest dit ge

Centrale informatievoorziening realiseren in prefab bouw
De klant wilde volgens industri

CRM pakketselectie en implementatie
Om meer rendement uit het verkoopteam te halen was het idee opgevat om een CRM pakket aan te schaffen. Het was onze taak om een business model geaccepteerd te krijgen wat in een tweede fase ondersteund zou worden met een CRM oplossing. Na acceptatie van het verkoopteam is een CRM pakketselectie uitgevoerd en is deze oplossing ge

Verbetering projectplanning en aflevering op bouwplaatsen
Onze opdrachtgever wilde een betere planning van leveringen naar bouwplaatsen. Het was onze opdracht om in eerste instantie inzichtelijk te maken waarom leveringen te laat of te vroeg waren. Uiteindelijk hebben we, door de supply chain te analyseren, de problemen boven water gekregen. Met name de interne 'handling' veroorzaakten een probleem aangezien deze niet opgenomen waren in de doorlooptijd van het project. Daarnaast is het leveranciersmanagement op een veel hoger niveau getild waardoor de inkomende kant afgedekt was.

Dubbelslag in bouwtransport
Leveringen naar bouwplaatsen zijn in de regel duur aangezien de weg terug bij onze opdrachtgever in 99 procent van de gevallen met een lege vrachtwagen werd afgelegd. Het was onze taak om meer rendement te halen uit het transport van en naar de bouwplaats. Door het instellen van een veilingsysteem voor bouwafval werd een bezetting van retourtransport van minimaal 30 procent gerealiseerd.

Definitieve oplossing ERP archivering
In een multi-site omgeving moest data gearchiveerd worden naar een ERP onafhankelijke oplossing. Na het opstellen van het plan werd de applicatie op kleine onderdelen gewijzigd om volledig te voldoen aan de projecten, handelstransacties en productiegegevens. Na het afronden van dit archiveringsproject was een nieuwe investering in hardware niet meer benodigd. Na het archiveren maakte de gebruikersorganisatie 30 procent minder fouten in het systeem. Na het installeren van nieuwe service packs werd de invoering van een nieuw ERP systeem zelfs uitgesteld.

Projectmanager op een ERP implementatie
Als projectleider de multi-site implementatie aansturen binnen de productieorganisatie. Tevens lid van de stuurgroep en back-up voor financi

Project management ERP implementatie
Project management voor een project dat bestond uit het bouwen van een kernmodel met daarna het uitrollen van dit model in een 3 tal productieorganisaties, een verkooporganisatie en een aantal financi

Baan implementatie traject
Na vaststelling van de meest passende financi

Project management WMS pakket
Project management m.b.t. de implementatie van een WMS pakket in een zeer groot distributiecentrum. Hierin was een stevige hoeveelheid maatwerk betrokken. Onder andere de taak om de juiste functionaliteit als basis voor te programmeren maatwerk te defini

Proces engineering
Ontwerp van de blauwdruk (hoe dienen processen te worden ondersteund door de gekozen IT oplossing) inclusief bottlenecks en eigenschappen die verbonden zijn aan het produceren van Prefab betonelementen.

Pakketselectie ERP systeem
Middels een logistieke en financi

E-business met order upload functionaliteit
Door middel van een EDI upload functie in te bouwen in de E-business applicatie is het mogelijk voor klanten om hun Edifact bericht in te lezen in de E-business applicatie. Bij het ontbreken van deze functionaliteit of een soortgelijke functionaliteit had een E-business applicatie geen toegevoegde waarde in het business to business segment.

E-business order intake door klanten
Opzetten van een E-business applicatie met de mogelijkheid order intake te verzorgen. Daarnaast worden alle, voor de klant relevante transacties, door de applicatie getoond. Hierdoor wordt ook de status van orders door EDI ingelegd getoond in de status waar ze zich bevinden. Het aantal customer service calls is afgenomen met 70 procent door beter inzicht in de keten.

Mapping business behoefte en pakket mogelijkheden
Uitgebreide analyse van customer relation management pakketten voor de bovenkant van het MKB en large accounts. Toetsing functionaliteit, acceptatiegraad, toepasbaarheid, haalbaarheid, totale projectkosten, en implementatie snelheid.

Verder zoeken